18.11.2012

Hac Aftır,Marifettir,Aşktır

                Yeni fotoğraflar eklendi.
Hacca gitmek Rabbini tanıyan Peygamberini seven her mü'minin gönlünde bir sevda selidir,hacca giden bu sevda selinde hem ıslanır,hem uslanır.Rabbime şükürler olsun  2012  yılı hac organizasyonunda bize de hac yapmak nasip oldu,gerçekten Ka'be de Alemlerin Rabbine, Medine de Alemlerin Efendisine misafir olmak
her müslümana nasip olmayan yüce mertebelerden bir tanesidir.Bu yıl yaptığım hac Almanya 12. kafile din görevlisi arkadaşlarım,hacıalarımız ve özellikle 3. grup hacılarımla ayrı duygular içinde yaşandı,bizimle hac yapan bütün hacılarıma buradan şükranlarımı sunuyor, hepsini saygı ve muhabbetle kucaklıyorum.
                                        HACCIMIZ MEBRUR OLSUN İNŞAALLAH....








































































































NOT :Almanya 12. kafile hacılarına sesleniyorum...... Ben de olmayan resimleri gönderebilirseniz burada yayınlarım.    Resimler eklenmeye devam edecek.......


3 yorum:

  1. Allahim hepimizin haccini kabul eylesin insallah bende sizin le beraber hac yaptigim icin dua ediyorum cünkü sizin gibi degerli hocamla tanisma ve beraber olma firsatim oldu. sana ve hac yaptigim arkadaslarimi, bacilarimi anneleri saygi sevgiyle selamlariyorum Allaha emanet olasiniz Hakkinizi helal edin.

    YanıtlaSil
  2. slm sayin hocam,öncelikle Allah sizlerden razi olsun bizlere böylesine güzel bir hac dönemi gecirtdiginiz icin ve cümlemizin haclarini mebrur eylesin insallah. bende de bir kac foto var size bufotolari size nasil gönderebilirim???
    kendinize iyi bakin A.E.O
    ve tüm siteyi takipedenlere selam özelliklede 2012 almanya 12. kafile hacilarina

    YanıtlaSil
  3. a.s sayın hacı kardeşim düşüncelerin için teşekkür ediyor, Beytullah ve Rasulullah aşkını rabbim kalbinizden hiç eksik etmesin.
    Siz deki resimleri a_yapan@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz.
    Sayfamı takip eden bütün dostlara selam olsun

    YanıtlaSil